Naar boven

Fermob – dé tuinmeubelspecialist

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. En dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. Je kunt Fermob tuinmeubelen dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien creëer je met de collectie van Fermob in een handomdraai een stijlvolle, vrolijke en gezellige buitenruimte. De producten van Fermob zijn verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Zo ook de Fermob Balad collectie. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde meubels na één of meerdere seizoenen dof ogen of van kleur: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig. En niet geheel onbelangrijk: de tuinmeubels van Fermob zijn zeer comfortabel!

Zwoele zomeravonden met Fermob Balad

Is de Fermob Balad tafellamp van 25 centimeter niet groot genoeg voor je? Goed nieuws, er is een grotere versie verkrijgbaar! Namelijk de Fermob Balad tafellamp H38, die een hoogte van 38 centimeter heeft. En waar de Fermob Balad tafellamp H25 twee instellingen heeft voor de helderheid (50% en 100%), heeft zijn grotere broer zelfs drie helderheidsinstellingen: 30%, 60% en 100%. En maak je geen grote zorgen over de energierekening: de Fermob Balad serie maakt gebruik van oplaadbare LED technologie. Zo zijn de vrolijkgekleurde lampen ideaal voor bij je gezellige barbecue of bij een lekker wijntje met vrienden. Bovendien verplaats je de lamp gemakkelijk naar waar je hem nodig hebt met het gelakte aluminium handvat. Kortom, wil je naar op een zwoele zomeravond lekker naar buiten? Kies dan voor de lampen uit de Fermob Balad familie.

Fermob Balad bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Balad serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Balad collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Balad familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Fermob Balad gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.