Over tuinmerk Fermob

Sinds 1998 is het Franse designmerk Fermob de specialist op het gebied van tuinmeubelen. Bij Flinders vind je de verschillende prachtige collecties zoals tuinstoelen, tuintafels, loungestoelen en ander tuinmeubilair. Bijzonder is dat Fermob niet alleen de collecties ontwerpt, maar ook zelf produceert. Zo behouden ze de hoogwaardige kwaliteit waar Fermob zich door typeert. Deze kwaliteit behouden ze mede door de producten te voorzien van een speciale anti-roestbehandeling die ze bestand maakt tegen allerlei weersomstandigheden. Een herfstige bui, een gure zoute wind en een felle zon: de collecties van Fermob blijven lang mooi. De producten brengen mensen samen in parken, in tuinen of op balkons waardoor mooie gesprekken en vriendschappen ontstaan. Met deze visie ontwerpt Fermob stevig door en zo mag je regelmatig nieuwe en innovatieve designs van ze verwachten.

Aplo lamp van Fermob: dé allemansvriend

De creativiteit van designer Tristan Lohner zie je in Aplo lamp van Fermob geweldig goed terug. Niet alleen zijn de lampen bijzonder stijlvol en bijdetijds. Bovendien lijkt het slimme object net uit een stripboek te komen. Het bolvormige ontwerp doet namelijk denken aan het ideogram van een goed idee. En dat is Aplo zeker! De draadloze Aplo lampen van Fermob worden eenvoudig bediend zodat je ook zelf de lichtsterkte naar wens kunt aanpassen. Zodoende sluit dit ontwerp altijd perfect aan bij elk moment van de dag. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de batterij. Met een paar uurtjes opladen gaat de Aplo lamp tot wel 15 uur mee. Met andere woorden: de Aplo is een lamp van Fermob met eindeloos veel mogelijkheden.

Aplo lampen van Fermob voor elk moment

Onze collectie kent alle varianten van de Aplo lamp van Fermob. Zo hang je de hanglamp in een handomdraai op aan de boom of aan een parasol. Het is ook absoluut de moeite waard om de Aplo tafellamp te bekijken. Deze vrolijke allemansvriend is niet alleen verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren, maar maakt van elk etentje ook gegarandeerd een sfeervol geheel. Heb je niet zo’n grote buitenruimte? De Aplo wandlamp van Fermob komt bijvoorbeeld perfect van pas op een stadsbalkonnetje. Het innovatieve design hang je zo op aan de muur. Een ding is zeker, met een Aplo buitenlamp geniet je hoe dan ook nog meer van het buitenleven. Ben je er al over uit welke lamp jouw buitenruimte gaat sieren?

Fermob Aplo bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Aplo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.