Sorteren op

1-19 van 19 producten

Ferm Living

Denemarken is het land van de vele mooie designmerken. Ferm Living is er daar een van. Het hoofdkantoor zit in Kopenhagen en vanuit daar werken ze met ontwerpers van over de hele wereld om de Scandinavische mindset te vermengen met wereldwijde vaardigheden en tradities. Hun collectie bevat meubels, accessoires en verlichting. Eigenlijk alles om te zorgen dat je een echt thuis kan creëren waar je je comfortabel voelt. Een plek waar je een balans kunt vinden in de contrasten waar het leven uit bestaat. Zoals chaos en kalmte en blijdschap en reflectie. Met de zachte vormen, rijke texturen en diepe kleuren van de producten hoopt Ferm Living dat je een sfeer kan creëren die helemaal bij jou past. Misschien met een bank uit de Turn collectie om na een dag hard werken even helemaal tot rust te komen.

Ferm Living Turn banken in verschillende stoffen

Wat interessant is aan deze serie is dat Ferm Living ervoor heeft gekozen dit elegante, tijdloze model in verschillende materialen te leveren. Naast de vorm is ook de stof van een bank erg belangrijk voor de sfeer die de bank uitstraalt. Naast de wollen variant is er ook een linnen versie. De Turn Sofa bank Linen 3-zits is in zijn uitstraling nog wat strakker en eleganter dan zijn wollen broer. Daar tussenin qua sfeer zit ook nog een katoenen variant: de Turn Sofa bank Cotton 2-zits. Alle banken zijn ook nog eens in verschillende kleuren te krijgen dus de opties zijn eindeloos. Het bijzondere nakomertje van de familie is de Turn Daybed bank Cotton Linen. Een bank zonder rugleuning waarbij twee stoere, leren riemen het kussen op haar plek houden. Ideaal als je je ruimte open wilt houden en toch lekker wilt zitten.

Ferm Living Turn bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Turn serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.