Over Ferm Living

Het Deense designlabel Ferm Living kan je niet zijn ontgaan. Het merk werd in 2005 opgericht door Trine Andersen en begon als een kleine onderneming die slechts behang ontwierp en op kleine schaal verkocht. Maar de stijl van Andersen viel in de smaak en al snel groeide het merk uit tot een waar icoon in de designwereld. Ondertussen opereert Ferm Living vanuit Kopenhagen internationaal en vind je de stijlvolle producten bij menig designliefhebber thuis terug. De ontwerpen van dit merk kenmerken zich door zachte vormen, rijke texturen en diepe kleuren waarmee je naar eigen wens een prachtig interieur kan samenstellen. Daarnaast timmert het bedrijf hard aan de weg betreft duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. En dat kunnen we bij Flinders alleen maar toejuichen!

Multifunctioneel, stijlvolle Sector Shelf planken van Ferm Living

Bijzonder aan de Sector Shelf wandplanken van Ferm Living is het modulaire karakter. De planken kun je namelijk op elke muur ophangen en op elke hoogte. Het allerfijnste moet nog komen: je kunt de planken op verschillende manieren met elkaar combineren. Denk bijvoorbeeld eens aan een open keuken of een lege wand in de woonkamer. Zodoende creëer je je eigen open kast waar je van alles in kwijt kunt. Wanneer je bijvoorbeeld de Sector Shelf wandplank single wide in de keuken ophangt, kun je er perfect potjes met kruiden en leuke schaaltjes op kwijt. In de woonkamer biedt de Sector Shelf wandplank triple narrow een optimale uitkomst voor dierbare foto’s, sierlijke kunstobjecten of bijzondere souvenirs uit het verre oosten. Met andere woorden: met de Sector Shelf collectie van Ferm Living kan je werkelijk alle kanten op. Ideaal! 

Ferm Living Sector Shelf bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sector Shelf collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.