Ferm Living poppenhuizen

Een Ferm Living poppenhuis is er voor zowel groot als klein. Je kunt behalve ermee te spelen, namelijk ook je souvenirs erin tentoonstellen. Zelfs leeg is het Ferm Living poppenhuis een echt plaatje. Bovendien kan je een poppenhuis van Ferm Living ook aan je muur hangen. Handig als er niet zoveel ruimte is in de kinderkamer. Of als je het Ferm Living poppenhuis stiekem voor jezelf wilt houden. Want wij snappen heel goed dat je kids de verleiding niet kunnen weerstaan om met dit prachtige poppenhuis te spelen. Neem bijvoorbeeld het Ferm Living Ferm Living Funkis poppenhuis: dit is net een ouderwetse letterbak in een nieuw jasje. Kortom, Ferm Living poppenhuizen zijn echt voor iedereen!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Ferm Living: Scandinavisch en grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen. In de webshop van Flinders kun je dan ook bijna alle items van Ferm Living vinden, dus ook de Ferm Living poppenhuizen.

Ferm Living poppenhuis zusje

Fan van het kleine huis op de prairie? Dan vind je het Ferm Living Funkis poppenhuis misschien iets te groot. Haal daarom je hart op bij het kleinere zusje: het Ferm Living Ferm Living Funkis poppenhuis wandplank, met een hoogte van 70 centimeter. Perfect om je verzameling ‘kleine huis op de prairie’ items in de spotlights te zetten. Of om het huis uit de serie in het klein na te bouwen. Het is aan jou. Maar je kunt het poppenhuis van Ferm Living ook aan je kinderen cadeau geven. Het stevige berken poppenhuis is natuurlijk oorspronkelijk voor kinderen ontworpen. Alhoewel je natuurlijk niet hoeft te kiezen. Het grote en kleine Ferm Living poppenhuis zijn naast elkaar namelijk ook een plaatje: een voor mamma en een voor zoon- of dochterlief. Wij oordelen niet. Nee, een poppenhuis van Ferm Living is niet zomaar een poppenhuis, maar een multifunctioneel designobject. Voor echt iedere leeftijd!

Ferm Living poppenhuis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk Ferm Living poppenhuis kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek poppenhuis van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living poppenhuis, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.