Sorteren op

1-16 van 16 producten

Design van Ferm Living

Ferm Living is een Deens merk met een breed aanbod aan producten. Van behang tot dekbedden en van keukengerei tot meubels. Alles gemaakt vanuit een passie voor authentiek design en duidelijke functionaliteit. Alles om je eigen omgeving zo comfortabel mogelijk te maken zodat je je echt thuis kunt voelen in je eigen huis. De zachte vormen, rijke texturen, diepe kleuren en speelse prints vind je terug in de producten en maken dit zeer zeker mogelijk. Het merk opereert vanuit Kopenhagen, maar werkt samen met ontwerpers van over de hele wereld om de Scandinavische stijl te vermengen met tradities en vaardigheden uit andere culturen. Wellicht dat de producten daarom wereldwijd goed verkocht worden. Bij Flinders is het ook een populair merk om het huis gezellig mee te maken. Daar dragen de Plant Box plantenbakken van Ferm Living graag hun steentje aan bij.

Eindeloos veel opties in de Ferm Living Plant Box serie

Het leuke aan de Plant Box serie van Ferm Living is dat de producten zeer multifunctioneel zijn. Ten eerste past iedere Plant Box plantenbak in elke omgeving. Van de woonkamer tot de keuken, de hal of zelfs de badkamer. Verder kun je de Plant Box plantenbakken van Ferm Living natuurlijk ook voor andere spullen dan planten gebruiken. Of kies voor een combinatie van allebei. Wil je de serie uitbreiden? Kijk dan eens naar de speciale Tray. Daarmee tover je de Plant Box plantenbak in een keer om tot stijlvolle bijzettafel of koffietafel. Stal je wereldse souvenirs of accessoires uit en geniet van je welverdiende kopje koffie. Daarnaast kun je de bak gebruiken om kranten en boeken in te bewaren of misschien zelfs een berg speelgoed in op te bergen. Bestel jouw favoriete Plant Box plantenbak van Ferm Living en experimenteer er op los.

Fleur binnen en buiten op met een Plant Box van Ferm Living

De plantenbakken en bijbehorende accessoires in de Plant Box collectie van Ferm Living vind je in verschillende stijlvolle kleuren. Geen felle kleuren, maar juist vriendelijke kleuren die je perfect combineert in verschillende woonstijlen. Van een modern terras tot een Scandinavische woonkamer: de verschillende Plant Boxen staan er hoe dan ook prachtig. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één kleur aan te houden of juist te kiezen voor een multi-colour pallet. Zo combineer je verschillende maten en kleuren van deze stijlvolle plantenbak met elkaar. Wist je dat er ook plantenbakken voor buiten zijn? Neem bijvoorbeeld de Plant Box Two Tier plantenbak van Ferm Living. Met deze plantenbak richt je in een handomdraai je tuin, balkon of (dak)terras in stijl in.

Ferm Living Plant Box bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ferm Living Plant Box collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.