Sorteren op

1-15 van 15 producten

Designs van Ferm Living

Ferm Living is één van de populairste merken bij Flinders. En dat is ook logisch, want wie wordt er nu niet blij van hun vrolijke prints en fijne (pastel)kleuren? Het Deense designlabel, opgericht door Trine Andersen, ontstond eigenlijk per toeval. Andersen kon geen leuk grafisch behang vinden voor haar eigen huis. Daarom besloot ze in 2006 om onder de naam Ferm Living een behangcollectie op de markt te brengen, met grafische prints die ze zelf leuk vond. En de rest is geschiedenis. Haar ontwerpen vervulden een duidelijke behoefte aan leuke prints, en het label groeide elk jaar. Inmiddels is er een flinke collectie Ferm Living producten op de markt, die zich allang niet meer beperkt tot behang. Dekbedovertrekken, lampen en natuurlijk de Ferm Living mand: dit designlabel drukt overal zijn grafische stempel op.

Draadkrachtig ontwerp

Helemaal hot: manden van draadstaal. Ferm Living heeft in de Wire Basket collectie de leukste exemplaren voor je verzameld. De Ferm Living mand van gepoedercoat ijzer is een moderne interpretatie van de geweven mand. Er is dus altijd een draadstaal Ferm Living mand die in jouw huis op zijn plek is. Deze mand is op zichzelf al een echte eye catcher, die je gerust leeg kunt laten. Het geometrische patroon komt daardoor extra goed tot zijn recht. Wil je er toch wat spullen in kwijt? Geen probleem, daar weet deze Ferm Living mand wel raad mee. Showcase bijvoorbeeld je theedoeken! Dit staat leuk én opgeruimd. Fijne feature: als je een deksel op de Ferm Living mand legt, heb je er meteen een bijzettafel bij. Deze deksels zijn in drie houtsoorten verkrijgbaar: gerookt eiken, geolied eiken en zwart multiplex.

De Ferm Living mand bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living manden. Dat betekent dat wij elke Ferm Living mand kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Ferm Living mand en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Ferm Living mand, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living
Filters
Geschikt voor
Productsoort
Opbergmand
Meer tonen
Kleur
Op voorraad
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update