Sorteren op

1-36 van 123 producten

Ferm Living voor het hele huis

Dit Deense merk heeft als doel jou helemaal thuis te laten voelen in je eigen huis. En daarmee bedoelen ze niet alleen in de woonkamer. Het assortiment van Ferm Living is er voor elke ruimte in het huis. Ze verkopen meubels, behang, beddengoed, keukenaccessoires en ga zo maar door. En niet onbelangrijk: ze hebben een hele leuke kindercollectie. Wanneer de inrichting van een huis als een geheel voelt, dan is het pas in balans. Dat betekent niet dat alles er precies hetzelfde uit moet zien. De sfeer in huis heeft ook verschillende kleuren en vormen. Vandaar dat de collectie een mooie verzameling is van diepe en neutrale kleuren, vrolijke prints, moderne vormen en onverwachte details.

Ferm Living brengt fantasie tot leven in de kinderkamer

Kinderen hebben vaak een fantasie waar wij alleen maar naar kunnen terugverlangen. Hun kamer kan elke dag iets anders zijn: een bos, een woestijn of de maan. Er wonen denkbeeldige vriendjes en er zitten vaak wat monsters onder het bed. Het is een drukke bedoeling. Om deze fantasiewereld wat meer tot leven te brengen, heeft Ferm Living een diverse collectie van behang voor op de kinderkamer ontworpen. Vissen, paarden, bomen en tropisch fruit: er komt van alles langs. Droomt jouw kind vooral over het heelal, de sterren en wandelen op de maan? Dan is het Moon behang een goede optie. Dit behang is milieuvriendelijk en ook nog eens heel erg sterk. En het maakt slapen leuker: lekker dromen over rakketten en spaceshuttles.

Ferm Living kinderkamer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle Ferm Living producten voor de kinderkamer kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Ferm Living