Sorteren op

1-2 van 2 producten

Ferm Living: Scandinavisch & grafisch

In februari 2006 lanceerde Trine Andersen, oprichtster en eigenaresse van Ferm Living, haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl en een grafisch tintje was direct een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit designland, maar de collectie bestaat allang niet meer alleen uit behang. Door de jaren heen is het merk ook dekbedovertrekken, kinderkussens, wandlampen en muurstickers gaan ontwerpen. Door de producten te baseren op dagelijkse ervaringen zorgt Ferm Living ervoor dat design niet langer iets onbereikbaars is, maar juist heel goed past in het interieur van een doorsnee gezin. Dit motto sluit perfect aan bij de missie van Flinders: design toegankelijk maken voor iedereen.

Multifunctionele Ferm Living Hexagon vazen

Hartstikke handig dat je de vazen van Ferm Living voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Een mooi voorbeeld is de Hexagon vaas van Ferm Living. Hij heeft een breedte van 8 centimeter en gaat 18 centimeter de hoogte in. Door het design kun je er niet alleen een mooie bos rozen in kwijt, maar bijvoorbeeld ook je favoriete kookgerei in de keuken. De vazen uit deze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: blauw, grijs, roze, dusty en lichtblauw. Dat is nog niet de enige keuze die je moet maken in je zoektocht op weg naar de vaas die je mooi vindt. Er zijn namelijk ook tal van verschillende formaten. Heb je al een keuze kunnen maken? Een mooie roze variant van de vaas is de Hexagon Vase vaas roze van Ferm Living. Hij fleurt je interieur ontzettend op en daarom komt hij in vrijwel elk huis goed van pas.

De Ferm Living Hexagon serie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij elk product uit de Ferm Living Hexagon serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Hexagon serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.