Sorteren op

1-26 van 26 producten

Ferm Living design

Eén van de populairste merken bij Flinders is Ferm Living. En dat is ook logisch, want wie wordt er nu niet vrolijk van de mooie kleuren en fijne prints? Dit Deense designlabel werd opgericht door Trine Andersen, en ontstond eigenlijk per toeval. Andersen kon voor haar eigen huis geen leuk grafisch behang vinden. In 2006 besloot ze daarom een behangcollectie op de markt te brengen onder de naam Ferm Living, met grafische prints die ze zelf leuk vond. Haar ontwerpen vervulden een duidelijke behoefte aan leuke prints, en het label groeide elk jaar. Inmiddels is er een flinke collectie Ferm Living producten op de markt: dekbedovertrekken, lampen en natuurlijk de Ferm Living bijzettafel. Het moge duidelijk zijn: Ferm Living is here to stay.

Ferm Living bijzettafel Cluster

Soms is één bijzettafel gewoon niet genoeg. Als er veel mensen op bezoek komen en je hapjes en drankjes wilt neerzetten, is het fijn om een extra tafel of twee tevoorschijn te trekken. Dan ben je bij de Ferm Living bijzettafel Cluster Tables bijzettafel set van 3 aan het juiste adres. Afhankelijk van je wensen laat je deze drie tafels in elkaar geschoven, haal je ze uit elkaar of verspreid je ze door het huis. Hoe veelzijdig wil je het hebben! Deze Ferm living bijzettafel set is verkrijgbaar in drie kleuropties: in verschillende grijstinten, volledig in het zwart, of in multi (roestbruin, wit en blauw).

Ferm Living bijzettafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living bijzettafels. Dat betekent dat wij elke Ferm Living bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Ferm Living bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Ferm Living
Filters
Geschikt voor
Productsoort
Bijzettafel Salontafel
Meer tonen
Kleur
Op voorraad
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update