Actie:-20% op geselecteerde banken van Ferm Living.

Je ontvangt nu 20% korting op geselecteerde banken van Ferm Living. De actie geldt t/m 31 oktober. 

Over Ferm Living

Het Deense merk Ferm Living begon in 2006, toen Trine Andersen een klein bedrijfje begon in hedendaags behang. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een inspirerende voorloper op het gebied van moderne Scandinavische wooninrichting. De collectie is omvangrijk en uiteenlopend, waardoor iedereen er eigenlijk wel terecht kan. Je vindt in de collectie prachtig meubilair, kasten, woonaccessoires, behang en vloerkleden; alles om van jouw huis een heerlijk thuis te maken. Bijzonder aan de producten van Ferm Living is dat je de producten altijd herkent. De designs hebben namelijk een typische Ferm Living look, gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, rijke kleuren en diepe texturen. Daarnaast werkt het merk dikwijls samen met internationale kunstenaars en ontwerpers, hetgeen de collectie nog unieker maakt. Waar ga jij als eerste kijken?

Een Arum voor ieder moment

De Arum collectie omvat verschillende lampen waarmee je iedere ruimte in huis kan laten oplichten. Letterlijk én figuurlijk. Zo staat de Ferm Living Arum vloerlamp prachtig in de woonkamer, komt de Ferm Living Arum wandlamp mooi tot zijn recht in de slaapkamer en sluit de Ferm Living Arum tafellamp naadloos aan op de studeerkamer. De omlaag gerichte lampenkap maakt dat Arum altijd een zacht, diffuus licht verspreidt en zodoende een heerlijke ambiance creëert. En dat wil je natuurlijk ook in iedere ruimte hebben. Je vindt de Arum lampen van Ferm Living in verschillende kleuren. Welke Arum kies jij uit?

Ferm Living Arum bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Arum collectie van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.