Naar boven

Het verhaal achter Farrow & Ball

Farrow & Ball is verf en bestaat al sinds 1946. Het merk is opgericht door John Farrow en Richard Ball. Je raadt het al. De verf heeft haar naam te danken aan de achternamen van deze twee heren. We kunnen wel stellen dat dit merk een rijke historie heeft, want al 70 jaar lang staat dit merk overeind. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat ze unieke kleurpigmenten en ingrediënten samenvoegen tot het juiste resultaat. Nog steeds wordt er gebruikgemaakt van een traditionele werkwijze om de kwaliteit die destijds gecreëerd is nog steeds te kunnen garanderen. Inmiddels hebben de prachtige kleuren meerdere harten gestolen, want de verf is in diverse vestigingen over de hele wereld te vinden in wel 132 kleuren. Voor welke kleur ga jij?

Farrow & Ball verfkwasten voor het allerbeste eindresultaat

Heb je één van de prachtige kleuren gekozen uit het Farrow & Ball kleurenpallet? Vergeet dan niet om er een passende verfkwast bij te kopen. De kwasten en de verf zijn namelijk een gouden combinatie. Ze zijn zo goed op elkaar afgestemd waardoor ze gegarandeerd een streeploos en egaal oppervlak zullen vormen. De kwasten zijn in diverse formaten verkrijgbaar. De Farrow & Ball 4 inch verfkwast (100 millimeter) is uitermate geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken. Gebruik deze kwast bijvoorbeeld voor een muur of deur. Voor de kleine hoekjes, gaatjes of andere details gebruik je de Farrow & Ball 1 inch verfkwast (25 millimeter). Met de kwasten uit de collectie van Farrow & Ball is die verfklus snel geklaard en niet te onderscheiden van het werk van een echte professional.

Farrow & Ball verfkwasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Farrow & Ball. Dat betekent dat wij alle Farrow & Ball verfkwasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.