Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Emu buitenmeubilair

Emu is al sinds 1951 gespecialiseerd in metalen tuinmeubilair. Het Italiaanse design merk produceert tuinmeubelen met een degelijk en tijdloos karakter, die ook nog eens verkrijgbaar zijn in vele frisse kleuren. Flinders heeft gekozen voor de zogenaamde klassieke collectie van Emu. De tuinmeubels in deze collectie zijn van metaal en uiterst betaalbaar. Ze zijn oersterk en kunnen alle weersomstandigheden gemakkelijk doorstaan. Met Emu tuinstoelen en voetenbanken maak je van je tuin of terras een heerlijke verblijfplaats. En keuze genoeg! Kortom, oriënteer je op al onze Emu voetenbanken, sla je slag en laat de zon maar schijnen!

Voetjes van de vloer

Bij Emu voetenbanken staat ontspanning centraal. Kijk maar eens naar de Emu Arc En Ciel Foot Stool voetenbank, die prachtig is te combineren met de Arc En Ciel loungestoel. Deze Emu voetenbank is net zoals de loungestoel gemaakt van gekleurd staal en verkrijgbaar in talloze vrolijke kleuren. Deze Emu voetenbank kan je eenvoudig inklappen en opbergen. Ook de Emu Shine Foot Stool voetenbank is een stralende aanwinst op het terras of balkon. Samen met de Shine loungestoel heeft ontwerper Arik Levy een gouden koppel gecreëerd. Als je eenmaal gaat zitten en je voeten van de vloer zijn, wil je nooit meer opstaan. Daarnaast kan je de Emu Shine voetenbank gebruiken als bijzettafeltje. Multifunctioneel dus!

Emu voetenbanken van Emu-Tex

De Emu Snooze Pouffe voetenbank en de Emu Ciak voetenbank zijn gemaakt van aluminium in combinatie met het speciale Emu-Tex. Deze stof is waterdoorlatend en is daardoor snel weer droog na een regenbui of schoonmaakbeurt. Daarnaast is de stof bestand tegen UV, schimmels en insecten. Door deze eigenschappen is de stof moeiteloos schoon te maken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over deze prachtige Emu voetenbanken, ze gaan lang mee en kunnen gewoon buiten blijven staan. De Emu voetenbanken komen geheel tot hun recht in combinatie met Emu loungestoelen. Ga lekker zitten en gooi je voeten maar omhoog. Zo wordt ontspannen wel heel eenvoudig.

Emu voetenbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle Emu voetenbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Emu voetenbanken en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Emu voetenbanken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.