Naar boven

Emu buitenmeubilair

Emu is al sinds 1951 gespecialiseerd in metalen tuinmeubilair. Het Italiaanse design merk produceert tuinmeubelen met een degelijk en tijdloos karakter, die ook nog eens verkrijgbaar zijn in vele frisse kleuren. Flinders heeft gekozen voor de zogenaamde klassieke collectie van Emu. De tuinmeubels in deze collectie zijn van metaal en uiterst betaalbaar. Ze zijn oersterk en kunnen alle weersomstandigheden gemakkelijk doorstaan. Met Emu tuinstoelen maak je van je tuin of terras een heerlijke verblijfplaats. En keuze genoeg! Kortom, oriënteer je op al onze Emu loungestoelen, sla je slag en laat de zon maar schijnen!

Genieten met Emu loungestoelen

De Emu Arc En Ciel loungestoel is gemaakt voor de echte levensgenieters. Door de bredere zitting en armleuningen is deze Emu loungestoel gemaakt om uren in door te kunnen brengen. Hij is gemaakt van gekleurd staal en is daardoor ijzersterk. De Emu Arc en Ciel loungestoel is verkrijgbaar in elf prachtige kleuren, waaronder antraciet, paars en zelfs donkerrood. Weer en wind kan deze Emu loungestoel gemakkelijk doorstaan, waardoor ze ook in de winter buiten kunnen blijven. Als je ze toch liever binnen wil opbergen, kan je de Emu loungestoelen eenvoudig opvouwen en nemen ze weinig ruimte in beslag.

Emu loungestoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu. Dat betekent dat wij alle Emu loungestoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Emu loungestoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Emu loungestoelen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.