Naar boven

Emu tuinmeubilair

EMU is al sinds 1951 gespecialiseerd in metalen tuinmeubilair. Het Italiaanse design merk produceert tuinmeubelen met een degelijk en tijdloos karakter, die ook nog eens verkrijgbaar zijn in vele frisse kleuren. De oprichters Dante Menconi, Aldo Biscarini en Angelo Biscarini bedachten een nieuwe methode om staal te bedekken met een laagje plastic. Deze techniek werd een groot succes en wordt nu nog steeds toegepast. Emu heeft verschillende collecties, die elk andere eigenschappen hebben. Met het design van Emu haal je alles in huis wat je nodig hebt voor een ontspannen avondje in de buitenlucht.

Mix and Match

De Emu bijzettafels staan bekend om de mix van materiaalgebruik. De Emu Yard Coffee Table bijzettafel 40cm is er bijvoorbeeld in twee uitvoeringen. Namelijk een versie met een aluminium frame en keramieken tafelblad, de andere versie die geheel uit aluminium bestaat. En dan is hij ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vind je de afmetingen van 40 bij 40 centimeter net iets te klein, kijk dan eens naar de Emu Yard Coffee Table bijzettafel 50cm. Dezelfde voordelen, maar dan een maatje groter. Of bundel de krachten van klein en groot en zet ze speels naast elkaar. Door de vele verkrijgbare kleuren zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos!

Multifunctionele bijzettafels van Emu

Emu bijzettafels hebben, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, veel fijne eigenschappen. Maar een ding hebben we nog niet verklapt. De Emu Yard Coffee Table bijzettafel 40cm staal en zijn grote broer Emu Yard Coffee Table bijzettafel 50cm staal kunnen ook gebruikt worden als kruk! Emu maakt ook bij haar bijzettafels gebruik van de beste materialen, waardoor zelfs de kleine Emu bijzettafel een gewicht van wel honderd kilo kan dragen. Zelf weegt de bijzettafel ruim drie kilo, waardoor je hem gemakkelijk kan verplaatsen.

Emu bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Emu bijzettafels. Dat betekent dat wij elke Emu bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Emu bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Emu bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.