Dutchbone design

Het Nederlandse merk Dutchbone kenmerkt zich door meubels die elk elementen bevatten van over de hele wereld. Zo reist het designteam de hele wereld over om tot de meest gave en unieke ideeën te komen. Deze elementen proberen ze vervolgens in de producten te verwerken. Hierdoor bevatten ze stuk voor stuk wereldse invloeden. We kunnen daardoor wel stellen dat elk product van dit merk over een bijzondere eigenschap beschikt. De Franky, Sol en Class series zijn enkele collecties waar we veel van verwachten. Heb jij al een idee welk product in jouw interieur tot zijn recht komt? Door het ruime aanbod bijzettafels, stoelen, vloerkleden, tafels, kasten, dressoirs, hanglampen, salontafels, barkrukken, fauteuils en meer kan deze keuze nog best lastig worden.

Stijlvolle Dutchbone vloerlampen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, stellen we je voor aan de Dutchbone Eclipse vloerlamp. Door het bijzondere, maar toch toegankelijke dessin kan hij elke hoek in jouw ruimte aanvullen met een dosis sfeervol licht. De combinatie van koper en de kleine voet maakt dat dit een elegant exemplaar is waar je geen genoeg van kunt krijgen. Vallen die driepotige lampen altijd goed in de smaak bij jou en je partner? Dan kan die Dutchbone Woodland vloerlamp vast en zeker aan jouw wensen voldoen. Het licht schijnt fraai door de essenhouten lampenkap. Een plaatje om te zien en een fantastische aanvulling voor menig interieur.

Dutchbone vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.