Dutchbone Suoni: een zoektocht naar liefde

Naast het brengen van een gezellige sfeer, geloofden de jongeren uit die tijd ook dat de oude Suoni lantaarns dé manier waren om de ware liefde te vinden. Op het Chinese lantaarnfestival pronkten zij met hun lantaarn en lieten ze de liefde op hen afkomen. Geen gekke gedachte vinden wij, als we even naar de schitterende Suoni lampen van Dutchbone kijken. Aan de looks van deze wonderschone creaties kan het in ieder geval niet liggen! Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit? Wij zijn in elk geval razend enthousiast over elk exemplaar.

Feest van kleur met Suoni lampen van Dutchbone

Wat ons als eerst opvalt aan de Suoni lampen van Dutchbone zijn de bijzondere kleuren. Je kunt kiezen tussen een felrode of gouden kap. Traditioneel Chinees. Als je een lamp met een gouden kap bestelt en aanzet, zorgt het licht dat erdoorheen schijnt ervoor dat er een prachtig patroon te zien is. Dat geldt bijvoorbeeld voor de prachtige Suoni hanglamp L die ook nog eens lekker groot is. Geloof ons, dit móét je met eigen ogen zien. En dan het liefst natuurlijk elke dag. Dus zoek maar vast een mooi plekje in huis uit waar je jouw gloednieuwe Suoni hanglamp op gaat hangen. Al kun je natuurlijk ook voor de vloerlamp of tafellamp kiezen.

Dutchbone Suoni bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone Suoni lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.