Sorteren op

1-36 van 41 producten

Het verhaal achter Dutchbone

Designlabel Dutchbone is een Nederlands merk. Dutchbone kenmerkt zich door de reizen die ze afleggen om hun inspiratie op te doen voor de producten die ze maken. Zo zie je invloeden vanuit de hele wereld terugkomen in de producten. De collectie van Dutchbone bestaat uit producten met veel landelijke en industriële details. Het ontwerpersteam zorgt ervoor dat de items telkens vernieuwend, origineel en een echte aanwinst voor je interieur zijn. Veel warme en aardse kleuren kom je tegen. Bij Dutchbone kun je terecht voor accessoires, dressoirs, kasten, vloerkleden en nog veel meer mooie producten. Het Dutchbone Class dressoir laat de kenmerken van het designlabel goed zien. Het vintage design is voorzien van een mooie houtafwerking. Zo is het een goede mix van een old school en moderne stijl.

Trendy Dutchbone kasten

Dutchbone maakt graag originele en functionele producten. Ze halen hun inspiratie van over de hele wereld en dat is goed te zien in het ontwerp van het Dutchbone Lico wijnrek. Het wijnrek doet je denken aan een exotisch eiland of een grote koffer. De decoratieve houten details en ijzeren knoppen en hendels maken het plaatje compleet. Het wijnrek kan worden gesloten en het vintage design zorgt voor veel verbaasde blikken. Als je het wijnrek opent, zie je genoeg plek voor een aantal goede flessen. Het wijnrek van Dutchbone wilt graag gezien worden en verwacht daarom een opvallende plek in huis. Maar ook in een zakelijke omgeving zal het wijnrek zijn charmes afgeven. Waar ga jij het wijnrek plaatsen?

Dutchbone kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone kasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.