Het verhaal achter Dutchbone

Dutchbone is een Nederlands designlabel met een gevarieerd assortiment boordevol bijzondere producten. Zo heeft Dutchbone hanglampen, tafels, stoelen, vloerkleden en nog veel meer mooie items. Dutchbone haalt inspiratie vanuit de hele wereld en het ontwerpersteam gaat vaak op reis om nieuwe ideeën op te doen. Deze ideeën delen ze vervolgens weer met jullie. Elk product heeft namelijk een eigen verhaal en is daarom zeer uniek. De producten van Dutchbone kun je zien als vernieuwend en ze zijn een goede aanwinst voor je interieur. Dutchbone hecht ook veel waarde aan sfeer uitstralen en dat doen deze producten hoe dan ook. Het betaalbare prijskaartje erbij opgeteld maakt het plaatje compleet. Flinders is erg trots om officieel dealer te zijn van Dutchbone: een zeer geliefd merk.

Dutchbone eetbanken die je interieur compleet maken

Eetbanken zijn zeer handig, vooral als er onverwachts mensen blijven eten. Altijd het gesjouw met stoelen en nog steeds kom je plek te kort. Met de eetbanken van Dutchbone heb je dit probleem niet meer. De Dutchbone Alagon eetbank 180x40 is de grootste eetbank uit de serie. De tafel is qua afmeting, materiaal en uiterlijk perfect afgewerkt. Het biedt genoeg plek om plaats te nemen, soms een beetje inschikken maar dat maakt het juist knus. De eetbank houdt van gezelligheid en nodigt daarom graag mensen uit om plaats te nemen. Is deze variant iets te groot? Dan kun je ook kiezen voor je de Alagan eetbank 160x40. Dit formaat biedt ook genoeg ruimte, maar is net wat compacter. Welke eetbank van Dutchbone heeft jouw voorkeur?

Dutchbone eetbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone eetbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.