Het verhaal achter Dutchbone

Dutchbone is een Nederlands designlabel. Het team achter dit designlabel reist de hele wereld over om inspiratie voor al hun producten op te doen. Zo bestaat hun assortiment uit unieke meubels en woonaccessoires. Banken, vloerkleden, dressoirs, barkrukken en nog meer moois kun je vinden bij Dutchbone. Het draait binnen het merk om inspiratie delen en sfeervolle producten creëren voor je interieur. De collectie van Dutchbone is goed betaalbaar en de producten gaan lang mee door de goede kwaliteit. De producten laten telkens een combinatie van handwerk en industriële details zien. Je kunt de producten van Duchtbone herkennen aan de warme, aardse kleuren en door de bijzondere details. Ook is elk item een tikkeltje anders dan wat je normaal ziet en dat maakt Dutchbone tot een geliefd merk.

Trendy Dutchbone barkrukken

Waarschijnlijk is het je niet ontgaan, maar velvet is een stof waar we niet omheen kunnen. Niet alleen in de modewereld, maar ook in de designwereld zie je velvet vaak terugkomen. Denk aan velvet accessoires, banken of barkrukken. De Dutchbone Franky Velvet barkruk 65 cm is een stijlvol exemplaar. De zachte, rijke velvet bekleding laat de mooie vormen van de barkruk naar voren komen. Door staal in het onderstel te verwerken, ontstaat een fraai contrast. Zo is de barkruk niet alleen elegant, maar ook stoer. Doordat deze barkruk in vier verschillende varianten beschikbaar is, zit er vast iets tussen wat in jouw interieur past. De barkruk zal alle ogen uit de kamer naar zich toetrekken. Heb jij je keuze al gemaakt?

Dutchbone barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.