Het verhaal achter Dutchbone

Het Nederlandse designlabel Dutchbone verkoopt een collectie van unieke meubels. De inspiratie voor haar producten haalt Dutchbone vanuit de hele wereld. Het ontwerpersteam reist veel landen af, praat met plaatselijke ambachtslieden en raakt geïnspireerd door hun cultuur. Zo is een indrukwekkend en gevarieerd assortiment tot stand gekomen. Dutchbone speelt in op zowel handwerk als het industriële aspect. Je kunt bij Dutchbone terecht voor barkrukken, bijzettafels, fauteuils, kasten en nog veel meer designproducten. Voor een goede bank ben je hier ook aan het juiste adres. De Linde bank 3,5-zits heeft een stijlvol design en is erg comfortabel. Bij de bank krijg je veel kussens waardoor je deze niet meer apart hoeft aan te schaffen. Het is de perfecte plek om te loungen na een lange dag.

Dutchbone banken met een stijlvol design

Fluweel is een grote trend in de mode- en designwereld. Het is haast onmisbaar geworden in je interieur. Fluweel zie je terugkomen in accessoires, maar ook in grotere producten als banken en stoelen. Dutchbone heeft de Kate bank 2-zits ontworpen om zo helemaal met de tijd mee te gaan. De bank heeft een elegant design en is zeer comfortabel, maar opvallen doet de bank misschien nog wel het meest. Door de mooie fluwelen bekleding en de metalen poten zal de bank alle aandacht trekken en deze lang vasthouden. De bank zal in elke ruimte zijn sfeer uitstralen. De bank is in verschillende varianten beschikbaar waardoor er ongetwijfeld een geschikte kleur tussen zit. Welke variant doet jouw hart sneller kloppen?

Dutchbone banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.