Design van Dutchbone

Dutchbone is een merk van Nederlandse komaf. Het designteam daarentegen reist de hele wereld over om inspiratie op te doen en tot de meest gave ideeën te komen. Elk land heeft zo haar eigen cultuur en kenmerken. Ze gaan het gesprek aan met de lokale ambachtslieden om zo tot de meest unieke ontwerpen te komen. En met deze elementen proberen te spelen door te kijken wat ze tijdens hun reis tegenkomen en hoe ze dit in de producten kunnen verwerken. Het assortiment is rijkelijk gevuld met veel meubels waardoor je eigenlijk alle ingrediënten vindt om je woning op een industrieel landelijke wijze in te vullen. Van fauteuils tot tafels en van lampen tot barkrukken.

Dutchbone kapstokken: stijlvol en functioneel

Dutchbone heeft kapstokken in verschillende uitvoeringen. Zo is de Dutchbone Langres kapstok heel functioneel. De industriële look in combinatie met het rotan en de kapstok zorgt ervoor dat dit jouw favoriete plek in huis wordt. Naast de haken waar je de jassen aan op kunt hangen, heb je ook het rek daarboven waar je sjaals, handschoenen en dergelijken neer kunt leggen. Los daarvan oogt hij ook wat ruimtelijk. Heb je genoeg ruimte voor een wat grotere kapstok in je hal? Dan kan de Dutchbone Lucius kapstok misschien wel aan jouw woonwensen voldoen. Dit stijlvolle exemplaar biedt genoeg ruimte voor al je jassen, maar ook andere handige spullen kun je hier prima in kwijt. De combinatie van ijzer, de kleur zwart en de vorm maakt dat deze kapstok een bijzondere look heeft.

Dutchbone accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone accessoires kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.