Naar boven

Cole & Son, al langer dan een eeuw

Dit Engelse bedrijf is opgericht in 1875 in Noord-Londen. In een wijk die toentertijd bekend stond om de talloze printbedrijven in de buurt. Het waren er wel 190. Nu, bijna 150 jaar later, bestaat het merk nog steeds. Het is een bijzonder verhaal. Waar het begon met handmatig blokprinten is het meegegroeid met alle technologische ontwikkelingen en is het een modern bedrijf geworden. Ze hebben geweldige projecten op hun naam staan zoals behang ontwerpen voor Buckingham Palace en het Houses of Parliament. Deze rijke geschiedenis zie je terug in de stijlvolle ontwerpen die het merk in haar assortiment heeft. Ze hebben een hele uitgebreide collectie met vele verschillende stijlen. Voor de Ardmore collectie hebben ze bijvoorbeeld een uitstapje naar Afrika gemaakt.

Cole & Son Ardmore serie met een Afrikaans tintje

Voor deze serie werkte Cole & Son samen met Ardmore Ceramic Art, een keramiekstudio uit Zuid-Afrika. Dit merk verkoopt objecten van keramiek waar talloze elementen uit de Afrikaanse flora en fauna in zijn verwerkt en allemaal met de hand beschilderd. Ze staan bekend om hun rijke design en kleuren. Nu heeft Cole & Son het mogelijk gemaakt deze prachtige handschilderingen te bewonderen op je eigen muur. Ze hebben een diverse collectie ontworpen met drukke onregelmatige prints, zoals het Singita behang, maar ook regelmatige patronen zoals het Narina behang. Elk behang is ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kun je voor verschillende ontwerpen in deze collectie terecht. Een combinatie van twee prints in dezelfde ruimte werkt trouwens ook vaak goed. Je hoeft voortaan niet meer naar Afrika om van de tropische natuur te genieten.

Cole & Son Ardmore bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Cole & Son. Dat betekent dat wij alle producten uit de Cole & Son Ardmore collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Cole & Son
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad