Moderne klassiekers van ClassiCon

Moderne klassiekers is hetgeen waar het om draait. ClassiCon vertaalt échte klassiekers naar de moderne realiteit van nu. Dit zijn niet alleen meesterwerken van vroeger, maar ook hedendaagse ontwerpen. Het merk staat voor kwaliteit, individualiteit en een tijdloze ethiek. Ze streven namelijk vooral naar het produceren van producten die de potentie hebben om generaties lang mee te gaan. Ze werken veel samen met bekende designers als Eileen Gray en Eckart Muthesius, maar dat vinden ze niet het allerbelangrijkste. Het gaat erom dat een designer fascinatie heeft voor het bedenken van nieuwe concepten. Hierdoor krijgen niet alleen bekende designers de kans om hun werk te laten zien, maar biedt jong talent ook mogelijkheden. ClassiCon heeft hierdoor al veel jong talent ontdekt.

Creëer een ander interieur met de fauteuils van ClassiCon

Het leuke aan de fauteuils van ClassiCon is dat ze in ieder interieur passen en bepalend zijn voor de woonstijl van je huis. Ze lijken in eerste instantie wat eenvoudig, maar zodra je hem in je huis plaatst wordt de omgeving omgetoverd tot een fijne, warme en knusse plek. De ClassiCon Sedan Walnut fauteuil is er daar één van. Een heel strak design, maar het walnoothouten onderstel geeft hem een warme en klassieke uitstraling. Hierdoor past hij niet alleen goed bij een strakke inrichting wat de omgeving minder steriel maakt, maar past hij ook prima bij een industriële stijl. Of neem bijvoorbeeld de ClassiCon Euvira fauteuil waarbij de kleur het verschil maakt. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. De zwarte variant laat hem traditioneel ogen, maar de bruine variant geeft hem een Scandinavische uitstraling.

ClassiCon fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ClassiCon. Dat betekent dat wij alle ClassiCon fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.