Sorteren op

1-18 van 18 producten

Zo oud als de weg naar Rome: Carl Hansen

In 1908 begon Carl Hansen een meubelmakerij in het plaatsje Odense in Denemarken. Inmiddels is Knud Erik Hansen alweer de derde generatie (en eigenaar) van het familiebedrijf. Carl Hansen & Søn is een feit. Het meubilair wat dagelijks wordt geproduceerd is ontworpen door toonaangevende Deense ontwerpers uit de jaren 1930 tot en met 1960. Toch is het ontwerp, de visie en het vakmanschap achter elk meubelstuk nog steeds net zo relevant als toen. Zo kwam er net na de Tweede Wereldoorlog een succesvolle samenwerking tot stand met Hans J. Wegner. Hij heeft talloze klassiekers ontworpen voor dit merk. De combinatie van de nieuwste technologieën en technieken voor houtbewerking zorgt ervoor dat Carl Hansen meubels kan produceren die tot op de dag van vandaag populair zijn. De vakmensen werken allemaal met dezelfde visie waardoor elk houten meubelstuk met hoge kwaliteit de fabriek in Aarup verlaat.

Unieke Carl Hansen fauteuils

Voor welk fauteuil je ook kiest, je haalt hoe dan ook een uniek exemplaar in huis. Zo’n blikvanger is de MG501 Cuba fauteuil van Carl Hansen. Het grote voordeel is dat je hem kunt opvouwen waardoor je hem eenvoudig aan de muur kan hangen of in een rek op de vloer kunt plaatsen. Zoals je vast al had verwacht is hij licht en flexibel tegelijk. De CH71 fauteuil en de CH468 Oculus fauteuil van Carl Hansen hebben iets weg van elkaar, maar hebben toch een totaal andere vorm. Welke vind je mooier? Voor welk exemplaar je uiteindelijk ook kiest, ze zitten beiden erg comfortabel. De Carl Hansen OW149 Colonial fauteuil is een stoel waar je urenlang op kunt zitten onder het genot van een lekker bakje koffie en je favoriete boek. Pas maar op hoor, straks wil je niet meer opstaan. Ga je meer voor een klassieke variant? Dan komt de Carl Hansen FH419 Heritage fauteuil vast uitstekend tot zijn recht in jouw interieur. Heb jij al een mooi plekje in gedachte?

Carl Hansen fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Carl Hansen. Dat betekent dat wij alle Carl Hansen fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Carl Hansen fauteuils en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een fauteuil van Carl Hansen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.