De kracht van Artemide Miconos

Er zijn eigenlijk maar weinig designlabels aanwezig die dezelfde filosofie hebben als Artemide. Zij geloven namelijk dat verlichting meer is dan alleen het hebben van de functie ‘verlichten’. Verlichting zorgt ervoor dat je niet in het donker zit, dat klopt. Maar het is ook allesbepalend voor de sfeer van een ruimte, mits je er de juiste soort aandacht aan besteedt! Dat is iets dat Artemide zeker doet, met iedere collectie die ze uitbrengen weer opnieuw. Hun collecties zijn hedendaags en innovatief tegelijk en daarom vaak tijdloos qua ontwerp. Maar naast de looks is ook het functionele aspect niet onderbelicht. Kortom: bij Artemide komt eigenlijk alles samen.

Artemide Miconos: welkom in de toekomst

De lampen uit de Artemide Miconos collectie hebben wel wat weg van een soort futuristische waarzegginsbollen. En dat hij stralende dagen voorspelt is zonder twijfel. De ontwerper, Ernesto Gismondi, heeft niet alleen een hele mooie naam, maar doet deze ook eer aan. Hij ontwierp de perfecte ronde bol, welke gemaakt is van mondgeblazen glas. De Miconos wandlamp hangt aan een arm van chroom (grijs of goudkleurig). Deze wandlamp van Artemide is hiermee een stijlvolle lamp voor in de woon- of slaapkamer, de hal of op de werkplek. Maar ook de andere lampen uit de Miconos collectie van Artemide, De Miconos hanglamp en de Miconos plafondlamp, zijn absoluut niet te missen.

Artemide Miconos bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide Miconos lampen. Dat betekent dat wij elke Artemide Miconos lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Artemide Miconos serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Miconos collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.