De kracht van Artemide Mesmeri

Artemide is een merk uit Italië dat bekend staat om zijn prachtige verlichting. In 1960 werd het opgericht en sindsdien is het een verlichtingsmerk dat zich onderscheid door de manier hoe ze naar licht op zich kijken. Ze geloven dat licht meer is dan alleen een manier om je niet in het donker te laten zitten. Het moet de perfecte samensmelting zijn van vorm, functie en sfeer. Daarnaast gelooft Artemide ook dat de juiste verlichting je stemming een emoties kunnen beïnvloeden. Des te belangrijker dus om daar extra aandacht aan te besteden als je aan het indelen en inrichten slaat! Met de Artemide Mesmeri collectie sla je de plank in ieder geval niet mis.

Alle Artemide Mesmeri uitvoeringen

We bieden de lampen uit de Mesmeri collectie van Artemide in drie verschillende varianten aan. De Mesmeri LED wandlamp zilver 2700K, heeft een wat lagere kleurtemperatuur, waardoor hij super sfeervol is. Maar ook de Mesmeri LED wandlamp wit 3000K bieden we aan, waarbij er juist functioneel fel licht wordt uitgestraald. De wandlamp is beschikbaar in meerdere varianten met verschillende afwerkingen, waaronder mat zilver, glanzend zilver of wit. Iedere uitvoering brengt een andere sfeer in huis, maar toch hebben alle lampen één ding gemeen. En dat is de prachtige en bijzondere lichtval! Kies de wandlamp die aansluit op jouw smaak en geniet van schitterende verlichting.

Artemide Mesmeri bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide Mesmeri lampen. Dat betekent dat wij elke Artemide Mesmeri lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Artemide Mesmeri serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Artemide Mesmeri collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.