Italiaans design van Artemide

Artemide is een schitterend Italiaans designlabel dat al sinds 1958 de mooiste verlichting lanceert. De lampen kenmerken zich door een aantal elementen waaronder hun tijdloze karakter. Daarnaast zitten de lampen goed in elkaar, zijn ze ecologisch geproduceerd en zijn ze van hoge kwaliteit. De Laguna collectie van Artemide is daar zeker geen uitzondering op. De Laguna lampen zijn ontworpen door Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Het design van de tafellampen is compact, maar chique en gemaakt met de mooiste materialen. Deze tafellampen kun je eigenlijk altijd kwijt. Qua maat, maar zeker ook qua stijl kun je ze in veel ruimtes in huis een mooi plekje geven. Heb jij al een favoriet op het oog?

Laguna lampen van Artemide: messing of brons?

De tafellampen uit de Laguna collectie van Artemide zijn er in twee uitvoeringen: met een voet van messing of met een voet van brons. De kleur brons valt donkerder uit qua kleur. De Laguna lampen van Artemide zijn niet te groot waardoor je ze makkelijk overal in huis te plaatsen. Dat geldt vooral voor de Laguna 16 tafellamp. Wil je liever toch een wat grotere lamp? Ga dan voor de Laguna 37 tafellamp. Het melkwitte geblazen glas is voorzien van mooie kristallen details en maken van de tafellampen echte eyecatchers. Bovendien combineert het glas prachtig met de messinggekleurde onderkant. De lampen uit de Laguna collectie zijn gemaakt van geblazen glas en aluminium. Het aluminium heeft een satijnmessing finishing touch.

Artemide Laguna bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Laguna collectie van Artemide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.