Artemide design

Het verlichtingsmerk Artemide valt niet te missen binnen de designwereld. Al sinds 1958 ontwerpt Artemide designverlichting. Van vloerlampen tot hanglampen en van bureaulampen tot wandlampen. Een ruime keuze in designlampen in alle soorten en maten. Niet voor niets wordt dit verlichtingsmerk beschouwd als het grootste en meest gerenommeerde designverlichtingsmerk ter wereld. Kenmerkend voor elk van deze lampen is toch wel: kwaliteit, functioneel en prachtige vormgeving. Het kan ook zijn dat je de verlichting van Artemide wel eens tegenkomt in diverse openbare gelegenheden. Zo zijn deze prachtige lampen volop vertegenwoordigd in bijvoorbeeld winkels, restaurants en hotels. Dit prachtige designlabel staat absoluut niet stil. Er zijn prachtige productfamilies te bewonderen.

Prachtige Artemide Castore hanglampen

Voor welke lamp je ook kiest, je haalt hoe dan ook een pronkstuk in huis. De Artemide Castore 35 hanglamp is daar een mooi voorbeeld van. Hij zorgt voor subtiel licht wat tegelijkertijd ook heel sfeervol is. Heel fijn tijdens de donkere dagen in de winter, maar ook tijdens de druilerige dagen in de zomermaanden. Via de wanddimmer stel je eenvoudig de lichtintensiteit in die je op dat moment nodig hebt. Hij heeft een hoogte van 35 centimeter en een diameter van 18 centimeter. De Artemide Castore 14 hanglamp is een modern item die elke ruimte zonder moeite verlicht. Hij is gemaakt van mondgeblazen glas wat hem zo uniek maakt. Toch laten we je ook graag nog even kennismaken met de Artemide Castore 42 hanglamp. Heb je al een exemplaar gevonden die helemaal bij je smaak past?

Artemide Castore bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Artemide. Dat betekent dat wij elk product uit de Artemide Castore serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Artemide Castore collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.