Naar boven

Arco Utensils Laptop tafel

/ 10 / 10
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 11 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

Dit is de Arco Utensils Laptop tafel.
De Utensils Laptop tafel is ontworpen door Arco.

Specificaties

Vorm: Vierkant
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Eiken (hout)
Garantie: 1 jaar
Merk: Arco
Herkomst: Nederland
Opmerking: De Utensils Laptop tafel is verkrijgbaar met een recht blad of met een hoek link/rechts.
Productsoort: Arco tafels
Opmerking: De Utensils Laptop tafel is verkrijgbaar met een recht blad of met een hoek link/rechts.
EAN:

Fatima van Flinders vertelt:

Fatima van Flinders vertelt:

De tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor meer informatie en advies kun je contact opnemen met onze klantenservice: 020 - 30 30 630 of info@flinders.nl. Wij helpen je graag verder.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3
Logo van Arco

Arco, een Nederlands designlabel, maakt al meer dan honderd jaar prachtige designmeubelen voor in het huis en op het werk. Alle designstoelen, -tafels en -kasten worden geproduceerd in eigen land in Winterswijk. Altijd op een vakkundige en innovatieve wijze. Designlabel Arco let naast het uiterlijk van een designmeubel op functionaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze. Met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels waar Nederland trots op mag zijn. Beroemd zijn de Arco tafels. Als 115 jaar oud familiebedrijf doet Arco al meer dan een eeuw waar ze goed in zijn: tafels maken. Maar de Arco stoelen en Arco eetkamerstoelen mag je ook niet missen. Bekijk hieronder de gehele collectie van Arco en ontdek wat past bij jouw smaak.