Sorteren op

1-16 van 16 producten

Design van &Tradition

Het Deense designmerk &Tradition verwijst met haar naam weliswaar naar de traditie, maar is toch een jong label. Het merk werd in 2010 opgericht met als doel een brug te slaan tussen traditie en innovatie. Dit streven zie je terug in alle producten: nieuwe ontwerpen worden uitgevoerd in traditionele materialen, en oude bekende ontwerpen krijgen een nieuw jasje. Door de herkenbare en vernieuwende elementen ontstaat er een collectie met een fijne mix van oud en nieuw. Dit zie je ook terug in diverse &Tradition tafellampen. Neem nu de FlowerPot VP4 tafellamp. Deze is geïnspireerd op de klassieke bloempot maar verkrijgbaar in hippe metallic kleuren als koper, messing en mat wit. Zoek jij dus een design item dat tegelijkertijd modern en klassiek is? Bekijk dan snel de collectie van &Tradition.

Mooiste lamp van melkglas

Zoals gezegd is &Tradition een designmerk van Deense afkomst. Het kan dan ook niet anders dat je de Scandinavische woonstijl terug ziet in de bijzondere &Tradition tafellampen. Neem de Milk tafellamp: het ontwerp voor deze lamp is afgeleid van de klassieke, Noorse krukjes met een houten driepoot die 'Milk stoelen' worden genoemd. Het prachtige melkwitte glas van deze &Tradition tafellampen is met de mond geblazen, wat de lamp nog een tikkeltje unieker maakt. De driepoot van deze &Tradition tafellampen kan geleverd worden in drie verschillende kleuren: zwart gebeitst, donker gerookt eiken en licht gerookt eiken. Voor de laatstgenoemde uitvoering kun je bovendien kiezen uit twee kleuren koord: wit en zwart.

&Tradition tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle &Tradition tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar &Tradition tafellampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met &Tradition tafellampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.