Er komen geen producten overeen met de selectie.

Innovatie &tradition

Het Deense designlabel &tradition ontwerpt innovatieve meubels, verlichting en woonaccessoires. Plafondlampen, salontafels en traditionele kelim-vloerkleden: of terwijl, designmeubelen in alle soorten en maten. Maar &tradition verliest zijn Scandinavische herkomst niet uit het oog. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht (traditie) en design. Dat uit zich in het gebruik van natuurlijke materialen, maar vooral in innovatief design. En die liefde voor innovatie zie je ook terug bij de &tradition Passepartout serie. De plafondlampen zijn architectonisch, decoratief en veelzijdig. Je kan één stijl kiezen voor een samenhangend geheel, of de verschillende lampen mixen en matchen voor een uniek designstatement. Daardoor past iedere lamp zeker ook in een modern interieur!  

Jaime Hayon &tradition

Jaime Hayon is de ontwerper van de &tradition Passepartout serie. De Spaanse kunstenaar en designer ontwerpt vele meubelstukken, lampen en woonaccessoires. Hayon ontdekt het liefst steeds nieuwe, expressieve vormen. Bovendien heeft hij daarnaast een diep respect voor ambacht. Het is dus ook niet voor niets dat &tradition graag samenwerkt met Jaime Hayon. Hayons liefde voor innovatie zie je terug in de bijzondere &tradition Passepartout JH11 plafondlamp. De lamp is een juweeltje voor aan je plafond (of tegen je wand) met zijn gepolijste aluminium kap. En net als de andere &tradition Passepartout lampen is hij subtiel, maar toch opvallend. Bovendien zorgt de &tradition Passepartout JH11 plafondlamp voor een rustgevende sfeer neer. Waar je de lamp ook plaatst!

Schitterend in eenvoud

Zijn de aluminium en messing uitvoering van &tradition Passepartout je toch iets te opvallend? Dan is de &tradition Passepartout JH10 plafondlamp echt iets voor jou! Deze lamp is met een diameter van 15,5 centimeter namelijk wat smaller dan zijn broertjes. Bovendien heeft de lamp een mat witte uitvoering die past in elk interieur. Maar saai is de &tradition Passepartout JH10 plafondlamp absoluut niet! De eenvoud in vorm en kleur laat het ontwerp van Jaime Hayon juist extra schijnen. Een eyecatcher die niet schreeuwt om gezien te worden. Simpel en daardoor opvallend tegelijk. Perfect voor aan je wand, energiezuinig door de LED-module en een sfeermaker door zijn dimbaarheid. Schitterend!

&tradition Passepartout bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle lampen van &tradition Passepartout kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van &tradition Passepartout en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de &tradition Passepartout serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.