&tradition designproducten

Het Deense designmerk &tradition is opgericht in 2010. Sinds dat jaar zoeken de ontwerpers in elk product de verbinding tussen oud en nieuw. Zo creëren ze nieuw design met een retro uitstraling, en steken ze traditionele ontwerpen in een nieuw jasje. Een voorbeeld is de &tradition Bellevue lampenserie, die in een nieuw kleurenschema is uitgebracht. Zo is de Bellevue wandlamp uit 1929 in een nieuw jasje gestoken: de arm is van gepolijst messing gemaakt wat de lamp een chique look geeft. Doordat de rest van het ontwerp hetzelfde is gebleven, ontstaat een interessante mix van traditie en innovatie. Zoek je dus een design waarin moderne en klassieke stijlelementen worden gecombineerd? Bekijk dan snel het assortiment van &tradition.

Iconische &tradition Bellevue lampen

De &tradition Bellevue lampen zijn echte klassiekers. Het iconische ontwerp van Arne Jacobsen is een tijdloze klassieker en is nu ook beschikbaar als vloerlamp en tafellamp. In deze heruitgave van het oorspronkelijke ontwerp is de vorm behouden, en zijn nieuwe materialen gebruikt zoals messing. Ook zijn de lampen nu naast zwart en wit ook met een grijs-beige lak verkrijgbaar. Hierdoor heb je veel keuzemogelijkheden in kleur en materiaalgebruik: ga je voor een &tradition Bellevue tafellamp met grijs-beige kap en messing buigarm, of toch voor een Bellevue vloerlamp die geheel van messing is gemaakt? Voor welke &tradition Bellevue lamp je ook kiest, je haalt hoe dan ook een iconische lamp in huis waar je een tijdloze look mee kunt creëren.

&tradition Bellevue bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition Bellevue lampen. Dat betekent dat wij elke &tradition Bellevue lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de &tradition Bellevue lampenserie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je &tradition Bellevue lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. l