Sorteren op

1-25 van 25 producten

HAY design

HAY is een jong designlabel uit Denemarken. Sinds de oprichting in 2002 drukken de ontwerpers van HAY een stempel op de designwereld met hun kwalitatieve meubels en woonaccessoires. HAY staat bekend om zijn ongecompliceerde, vrolijke en eenvoudige ontwerpen. Je ziet dit terug in hun verschillende producten, waaronder de populaire HAY Copenhague serie. De Copenhague tafel CPH30 200 x 90 gelakt eiken, bijvoorbeeld, is een aanwinst voor ieder interieur. Een andere bekende collectie is de HAY About A Chair (HAY AAC) serie. Deze strakke en minimalistische kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling, vinden met hun eenvoudige en pure vorm een plekje in elk interieur.

Stoelendans met HAY Copenhague

Het vinden van de juiste eetkamerstoelen blijft een lastige opgave. Neem daarom eens een kijkje bij de HAY Copenhague serie! Hier vind je bijvoorbeeld de Copenhague stoel, op het eerste gezicht een zeer gewone eetkamerstoel. Maar als je verder kijkt ontdek je de bijzondere details die door ontwerpers Ronan & Erwan Bouroullec aan dit design zijn toegevoegd. Maar er is ook over praktische zaken nagedacht! Deze stoel uit de HAY Copenhague serie is namelijk stapelbaar tot wel acht stuks. En wie sowieso graag wat hoger zit, doet er goed aan even naar de HAY Copenhague barkruk te kijken. Deze heeft een zithoogte van 75 centimeter en is zowel in houten als beklede uitvoering te verkrijgen. Wat wil je nog meer?

Aan tafel met HAY Copenhague

Zit je vaak, veel en lang aan tafel? Dan biedt de HAY Copenhague CPH190 tafel uitkomst. Dit ontwerp van de gebroeders Bouroullec is zo praktisch, dat je het in iedere kamer kunt plaatsen. Je bepaalt zelf of je dit item uit de HAY Copenhague serie als bureau of tafel gebruikt. Ben je echt op zoek naar een eettafel, dan is de Copenhague tafel CPH30 200x90 gezeept eiken wellicht een betere keus. De eenvoudige stijl zorgt ervoor dat je tijdens de maaltijd alleen maar oog hebt voor elkaar en nergens door wordt afgeleid. Bovendien is deze HAY Copenhague tafel een eyecatcher in iedere eetkamer. En wil je een soortgelijk item in de woonkamer, ga dan voor de HAY Copenhague CPH20 bijzettafel.

HAY Copenhague bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij elk product uit de HAY Copenhague serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HAY Copenhague en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de HAY Copenhague serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.